Het aanleggen van tuinen

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt in het bijzonder voor de aanleg van een (nieuwe) tuin. Voordat wij een nieuwe tuin aanleggen, denken wij graag samen met u na over de vraag welke tuin het beste bij u past: een tuin waar u uitgebreidt in kunt tuinieren of juist een tuin, waaraan u weinig onderhoud heeft, maar die wel stijlvol is aangelegd en sfeer uitstraalt.
 
Naar aanleiding van dit gesprek gaan wij voor u aan de slag en maken - geheel vrijblijvend - een ontwerp van uw toekomstige tuin. Naast uw eigen wensen houden wij natuurlijk ook rekening met de grootte van uw tuin, de lichtinval en de bodemgesteldheid. Schut Groenvoorziening uit Apeldoorn adviseert u graag! Aan de hand van impressies uit boeken en brochures kunt u zich daarna al een beeld vormen van hoe de tuin er ongeveer komt uit te zien. Als het ontwerp eenmaal klaar is, kunnen we verder en maken we aan de hand van het ontwerp een beplantingsplan. Hierin worden uw wensen zoveel als mogelijk verwerkt. Naar aanleiding van het ontwerp wordt uiteraard ook een begroting van de kosten gegeven, zodat u weet wat uw nieuwe tuin gaat kosten.

Echter blijft het niet bij de aanleg alleen. We adviseren u hoe uw tuin het best onderhouden kan worden. Daarbij brengen wij u op de hoogte van onze onderhoudscontracten, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tuin.

Neem contact met ons op voor meer informatie 


Aanlegprojecten