Referenties

Nieuwe referentie plaatsenElwin & Anneke Hupkes uit Apeldoorn (14-08-2019)

Nadat Peter een prachtige tuin bij onze zoon had aangelegd, hebben wij besloten om hem ook te vragen om onze achtertuin geel opnieuw aan te leggen. Vanaf het eerste contact hebben wij de samenwerking met Peter als zeer plezierig ervaren. Peter is zeer flexibel en indien nodig weet hij altijd de juiste hulptroepen in te schakelen. Indien er wat tegen zat of bij aanvullen wensen was de reactie van Peter: ''het komt goed''. En het is goed gekomen, zelfs meer dan dat. Hij heeft een prachtige tuin opgeleverd waar we erg blij mee zijn. We willen Peter en zijn team hier nogmaals hartelijk voor danken.

Jane Bruins uit Soest (20-07-2019)

Wij hebben een paar weken geleden door Peter en zijn mannen ons gras laten aanleggen en we zijn echt super tevreden!! Het is niet alleen top gras (super groen en dik, stevige kwaliteit en het groeit enorm goed) maar het zijn hele kundige mensen die ontzettend snel werken en heel erg aardig zijn. Kortom fantastisch en zeker aan te raden!!

Fam. Derksen uit Apeldoorn (08-07-2019)

Onze achtertuin is door Peter helemaal leeggehaald en daarna prachtig opnieuw aangelegd. De samenwerking en communicatie verliep erg prettig. Wij hadden wensen, maar gaandeweg bleek soms dat zaken er anders uitzagen dan wij in gedachten hadden. Dat was nooit een probleem, Peter dacht mee en kwam steeds tot een oplossing naar onze tevredenheid. Hij werkte hard en was prettig en gemakkelijk in de omgang. Dit gold ook voor de mensen waaraan hij werkzaamheden uitbesteedde, zoals tegel- en grondwerk. We vonden het bijzonder leuk om samen met Peter de beplanting uit te zoeken op de kwekerij. Kortom: We raden Peter aan aan een ieder die wil genieten van een mooie tuin en voor de aanleg een goed bedrijf zoekt.

van Bezooijen uit Apeldoorn (25-01-2019)

Peter Schut heeft onze tuin volledig aangepast. In verband met een loophandicap hadden wij specifieke wensen. Bijzonder plezierig was zijn meedenken met ons. Peter bleek flexibel als in uitvoering bleek dat het net iets anders moest. Het inzetten van derden o.a. De Verandaspecialist uit Barneveld verliep vlekkeloos. Kortom, plezierig in de omgang, vakman en een harde werker. Wij kunnen Peter aanbevelen. Ugchelen, Familie Van Bezooijen

Fam. Boertien uit Apeldoorn (14-09-2018)

Al snel waren wij er overuit dat Schut Groenvoorziening de tuin en oprit van onze nieuwbouwwoning in Apeldoorn zuidbroek moest gaan aanleggen. Reden: betrouwbaar, goede prijs/ kwaliteitverhouding en afspraken worden altijd nagekomen. Zelf hadden wij een ontwerp bedacht hoe de tuin moest worden. Onderhoudsvrienselijk maar wel een “gezellige” tuin met groen elementen en een water. Bij de aanleg werd er keihard gewerkt en vakmanschap geleverd! Ook werden er tijdens de aanleg nog ideeën ingebracht met mogelijkheden in de tuin; waaronder het aanbrengen van een watervalletje die overloopt in de vijver. Zo gezegd zo gedaan en het water kabbelt nu prachtig vanuit de waterbak in onze vijver. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en hebben deze zomermaanden met het prachtige weer heerlijk van onze tuin genoten! Wat is het mooi geworden en zijn wij toch blij met het prachtige resultaat!!

Fam. Kunst uit Apeldoorn (31-05-2018)

Nadat Peter ons deze winter openhaardhout bracht, kwamen wij met elkaar in gesprek over de aanpak van onze tuin. Wij hadden al een ontwerp maar iemand nodig om dit verder uit te werken. Peter uitgenodigd om mee te denken in onze wens voor een strakke onderhoudsvriendelijke tuin. Samen met hem op locatie aanvullende en nieuwe bestrating uitgezocht en bij Musch Apeldoorn het kunstgras. Veel gecommuniceerd via WhatsApp, verliep snel en soepel. Met een mooi strak element in de achtertuin van zwart douglas hout, nieuwe bestrating, gecreëerde borders en verlichting hebben Peter en zijn mannen mooi werk geleverd en kunnen wij u zijn dienstverlening zeer aanbevelen. Peter, wij genieten ervan! Fam. Kunst

Fam Groenestijn uit Apeldoorn (15-05-2017)

Peter heeft voor ons de voor en achtertuin volledig naar onze zin veranderd met nieuw kunstgras en sierbestrating met verlichting. Peter is een no nonsens tuinman zonder kapsones wat hij de klant belooft doet hij. Ook komt hij zelf met ideeën en leuke tips om de tuin net weer even wat anders te maken maar zal ten alle tijden de beslissing bij de klant laten. Voor de sierbestrating had hij twee stratenmakers ingehuurd ook dit waren zeer nette mensen en ook bij hen stond de tevredenheid van de klant bovenaan en zullen niets nalaten om het netjes af te leveren ook als de tegel er 3 x opnieuw uit en in moet. Kortom wij zijn zeer tevreden over het werk wat bij ons is afgeleverd Peter,Jan,Bjorn hartelijk dank

Fidder uit Apeldoorn (22-04-2016)

Na de aanleg van een schitterende achtertuin in 2015 door Peter Schut heb ik dit voorjaar de voortuin ook laten doen door hem. Hij heeft een complete tuin van 8 bij 8 voorzien van een mooie beukenhaag, betonranden aan raamzijde opgevuld met boerengrind, plaatsen van seringenboom en het geheel afgemaakt met een schitterende smaragd grasmat. in een woord noemende een plaatje geworden. Bedankt Peter.

Fam. Jacobs uit Apeldoorn (24-03-2016)

Peter heeft bij ons eerst de bestrating aangelegd. en dat is prachtig geworden. Daarna de tuin gerenoveerd.. Wij wilden een onderhoudsvriedeliijke tuin.. Alles ging in goed en vakkundig overleg ook wat betreft onze wensen. Zijn ideeën waren van harte welkom. Over zijn persoon en werkzaamheden zijn we erg tevreden. Alles is netjes afgewerkt.

volker uit beekbergen (14-01-2016)

Op mijn parkje "De Immenhoek" onderhoudt peter schut de aanplant. Zagen, snoeien, stobben weg frezen en bomen toppen. Hij werkt heel netjes en houdt zich altijd aan zijn afspraken.. Peter Schut een aanrader. Fred Volker

Fam. Kolk uit Apeldoorn (05-11-2015)

Wij hebben samen met Peter onze wensen van de tuin doorgesproken. Peter kwam hierbij ook zelf met een aantal ideeen, maar liet de keus duidelijk bij ons. Hij dringt niet aan. Nu de tuin klaar is, zijn wij zeer blij met het resultaat, en krijgen ook veel positieve reactie op de nieuwe tuin.

Bouma uit Ugchelen (26-09-2015)

Peter heeft vakkundig de tuin gerenoveerd en onderhoudsvriendelijk gemaakt..Het nieuwe gazon en de afwisslend bloeiende struiken in de borders maken de tuin weer tot een lust voor het oog.Een mooi resultaat. Ook bestrating is bij Peter in goede handen.. .

Mw tok uit Apeldoorn (19-12-2014)

Ondanks alle drukte heeft Peter tijd gemaakt om de voor en achtertuin winterklaar te maken.. Het resultaat is super! Deze hovenier is zeker aan te raden niet alleen om zijn vakmanschap maar ook om wie hij is,kortom wie nog geen hovenier heeft,is deze aan te bevelen,wie al een hovenier heeft,kan die gerust afzeggen om een overstap naar deze te maken want:er is geen betere

Schutmetaaltechniek uit Apeldoorn (27-11-2014)

Peter heeft bij ons de tuin aangelegd en doet bij ons het jaarlijkse onderhoud, Het groene hart van deze ondernemer is zeer op zijn plaats. Vriendelijke dank voor de goede servies en onderhoud. Groeten. Schutmetaaltechniek.

Fam Meeuwissen uit Apeldoorn (23-11-2014)

Het resultaat van Peters snoeiwerk, is dat wij daar niet zelf meer aan beginnen! Onze heggen staan er weer strak vakkundig gesnoeid bij. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fam Wansink uit Apeldoorn (29-10-2014)

Peter heeft snel en adequaat iemand geregeld die bij ons de tuin winter klaar gemaakt heeft. Het resultaat is uitstekend. We genieten weer van een veel ruimtelijker en opgeruimde tuin. Peter bedankt.

Fam. van der Beek uit Apeldoorn (30-07-2014)

Wij hebben met Peter onze wens t.a.v. de tuin doorgesproken. Het resultaat is gelijk aan wat wij in onze gedachte hadden. Een super tuin, waar wij heerlijk 's avonds buiten kunnen zitten. Onderhoudsvriendelijk en toch groen. Peter een prachtig resultaat.